Makineri te perpunimit te metalit

February 7, 2019

LASER PER PRERJEN E METALEVE

September 24, 2018

TRAPAN MAGNETIK

Trapane magnetik, Mod:  V9445A  per cpimin e metalit ne konstruksione metalike. Cpimi: 50mm Korsa: 180mm
September 15, 2018

MAKINERI RADIFIKUESE

Radifika sipas permasave dhe modeleve te kerkuara nga klienti
September 12, 2018

Pjese kembimi per plasma-pantografe

Pjese kembimi per plasma-pantografe te markes Hypertherm dhe markave te ndrysheme. Ne ju ofrojme ato sipas kodit dhe markes perkatese.