Sisteme lyerje dhe bombardime

September 25, 2018

Sistem lyerje Airless MERKUR 48/72

Sistem lyerje Airless MERKUR 48/72 Sistem lyerje Airless me fuqi sprucimi deri ne 500 bar, per bojra me viskozitet te larte, Lyerje perfekte ne vende te veshtira […]
September 12, 2018

Makineri bombardimi me uje

Makineri  bombardimi me uje me presion 150 – 500 bar Fuqia 25hp Tub 10m te presionit larte Sistem bombardimi me uje dhe rere Kabell rryme elektrike […]
September 12, 2018

Makineri bombardimi me rere CLEMO

Makineri bombardimi me rere CLEMO te tipit te mbyllur me kabine. Modeli sipas kerkesave te klienit
September 12, 2018

Makineri bombardimi

Makineri bombardimi me rere CLEMO 100 lit te tipit te hapur 20m tub bombardimi 1 1/4’’ 20m σωλήνα αναπνοήςtub ajrimi 20m dopio tub per system automatik […]