Sisteme Lyerje Elektrostatike

September 12, 2018

Pistelete elektrostatike ENCORE LT NORDSON

Pistelete elektrostatike ENCORE LT NORDSON  me panel kontrolli digital e lehte dhe ekonomike ne perdorim . Skeda teknike PDF
September 12, 2018

Nordson sisteme lyerje elektrostatike me boje puder

Nordson prodhon nje game te gjere sistemesh per lyerje me boje puder, si manual te thjeshte Dhe sisteme robotike te programuara dhe me kabine lyerje. Teknologjia […]
September 12, 2018

Sisteme elektrostatike automatike

Sisteme elektrostatike automatike te cilat ne I pershtasim sipas nevojes tuaj ne detale metalike, MDF, plastike, xham etj. Skeda teknike  PDF
September 12, 2018

Sistem lyerje likuide elektrostatike GSL-A12-I

Sistem lyerje likuide elektrostatike GSL-A12-I  e pershtatshme    per bojera me baze uji elektrostatike. Skeda teknike PDF