Sisteme ngjitje

September 12, 2018

Nordson hot melt systems

Nordson furnizon një gamë të gjerë të sistemeve të shkrirjes së nxehtë për shumë aplikacione. Për të zgjedhur sistemin e duhur ju duhet të përcaktoni nevojat […]
September 12, 2018

Nordson sisteme per ngjitje te ftohte

Sistemet tona per ngjitje te ftohte ofrojne rezultate me saktesi milimetrike, ne linja te ndryshme prodhimi me presion te ulet. Ne kemi nje game te gjere […]
September 12, 2018

Nordson EFD Sprucimi I lendeve likuide.

Nordson EFD ze vendin e pare ne bote per prodhimin e sistemeve te sprucimit likuid me saktesi milimetrike. Sistemet tona jane 100% te kontrollueshme ne sprucimin […]
September 12, 2018

Nordson pjese kembimi per impjantet e lyerjes dhe aparatura matese

Nordson ofron nje game te gjere pjesesh kembimi per te gjita sitemet e saj ne impjantet e lyerjeselektrostatike,  imjante vetepastrimi qe shrbejne per ndrimin e shpejte […]