Kontakto

 

Adresa


Kompania KAPIDANI INDUSTRIAL SOLUTIONS u krijua ne vitin 2011 me qellim qe ti ofroje tregut Shqipetar produkte cilesore ne fushen e industrise mekanike dhe te metaleve te ndryshme.

Kontakto

Autostrada Tiranë – Durrës, km 1, Rr.Demneri ,
prane shkolles NOBEL
Tirane

E-mail: info@kapidani.al & k.kapidani@gmail.com

Telefono: +355 68 20 59 501 & +355 69 24 71 666

Send a message


Nje game e gjere makinerish dhe sherbimesh ne industrine e perpunimit te metalit. Vizito!