Solucione te trajtimit te metaleve

 

Kompania KAPIDANI INDUSTRIAL SOLUTIONS u krijua ne vitin 2011 me qellim qe ti ofroje tregut Shqipetar produkte cilesore ne fushen e industrise mekanike dhe te metaleve te ndryshme.

ORBISCAL


Pastrues per kriperat e ujit, gelqeren, ndryshkun, I pershtatshem per radiator makinash, banjo, pllaka, tubacione uji, pastrime rezistencash per dushe, lavatrive, etj. Hollohet 1:2 deri 1:15 me uje sipas llojit te papastertive ose bllokimeve.


ORBIT-S


Solucion per pastrimin e vajrave te djegura, yndyrna, bloza etj. Lyeni, sperkateni ose zhyteni vendet ose detalet me vaj te djegur,lereni per 2-5min dhe me pas shplaheni ate duke i ferkuar lehte me furce. Hollohet 1-2 me uje. Per raste te veshtira nuk hollohet me uje. E pershtatshme per RESTORANTE , FABRIKA PRODHIMI USHQIMORE


ORTROL


Vaj ftohes per makineri metalprerese. Hollohet 3% me uje


ORBIGAL


Zink I ftohte per metale, konstruksione metalike,kangjella, orendi metalike. Perdoret me furce ose pistolete lyerje. Ngjyrat: Zinku-Gold-Baker Hollohet 1 me 200gr uje


ORBIREX


Sgrasator per vajra, graso per industrine mekanike dhe oficinat e automjeteve. Hollohe 1:1 deri ne 1:2 me uje.


ORFOS-AL


Pastrues nga vajrat dhe cdo papasterti qe permban metali si dhe ben veshje me fosfat aluminin , detale zinkato dhe llamarine dekape.


ORBOXAN-G


Pastron hekurin e zi nga ndryshku dhe yndyra. Hollotet 1:1 ose 1:2 me uje. Perdorimi: Sperkasni siperfaqen qe doni te pastroni nga ndryshku apo vaji, liheni 2-5 minuta dhe me pas pastrojeni me lecke te thate, me pas liheni te thahet dhe eshte gati per lyerje.


ORFANOX-T


Pastrues per saldimin e INOXIT. Perdorimi : Lyhet siperfaqja e salduar me nje penel lihet per pak minuta dhe me pas pastrohet me lecke te thate ose te lagur.


Nje game e gjere makinerish dhe sherbimesh ne industrine e perpunimit te metalit. Vizito!


Kontako