Rreth Nesh 

Histriku


- Kompania KAPIDANI INDUSTRIAL SOLUTIONS u krijua ne vitin 2011 me qellim ti ofroj tregut Shqipetare
- Produkte cilesore ne fushen e industrise mekanike dhe te metaleve te ndryshme.
- Sherbim , trajnim dhe garanci per produktet tona.
- Kompania jone importon makineri te perpunimit te metalit, solucione pastrimi, sisteme lyerje elektrostatike puder dhe likuide.
- Gjithashtu ofrojme pjese kembimi per te gjitha llojet e makinerive te perpunimit te metalit te markave te ndryshme, si edhe te sistemeve te lyerjes elektrostatike dhe Airless likuide.


 

Kompanite bashkepunuese


ELMETAL NAOUMIS me vendodhje ne Kardhica-Greqi me nje ekperience 50 vjercare ne sektorin e makinerive te perpunimit te metalit.

Dr.ORFANOS me vendodhje ne Selanik-Greqi na ofron solucione pastrimi ne fusha te ndryshme si: metali-druri,guri,etj.

SPRAY SA me vendodhje ne Barcelone-Spanje e cila eshte e specializuar ne sektorin e sistemeve te lyerjes elektrostatike dhe Airless likuide qe nga viti 1968 e deri me sot. 

Sherbimet


- Riparime pistoleta elektrostatike dhe Airless si dhe pjese kembimi
- Pjese kembimi per te gjitha makinerite e perpunimit te metalit
- Ne ju ofrojme zgjidhje me ane te solucioneve te pastrimit rreth problematikave te ndryshme se sektorin e oficinave mekanike.
- Serviset e automjeteve, repartet e perpunimit te drurit-gurit- mermerit dhe pastrimin e betonit.
- Trajnimin e stafit ne procesin e lyerjes elektrostatike

Nje game e gjere makinerish dhe sherbimesh ne industrine e perpunimit te metalit. Vizito!


Kontako